Falk VVV fietskaart 36 Vlaams-Brabant

met Brussel

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Welkom in Vlaams-Brabant. Dit gewest omsluit Brussel in zijn geheel. De fietskaart brengt Brussel uiteraard wel in beeld. Glooiende landschappen en de prachtige studentenstad Leuven zijn het bezoeken meer dan waard!. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.Ga met fietskaart 36 op ontdekkingsreis bij de oosterburen. Ontmoet het Hageland, de Groene Gordel en de kunststad Leuven. Stippel met de fietsknooppunten kaart je eigen route uit en ontdek wat de belgen hier voor moois te bieden hebben. De omgeving kenmerkt zich door talrijke wandel- en fietsroutes. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamen register, toeristische VVV-informatie, horeca gelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727922
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Welkom in Vlaams-Brabant. Dit gewest omsluit Brussel in zijn geheel. De fietskaart brengt Brussel uiteraard wel in beeld. Glooiende landschappen en de prachtige studentenstad Leuven zijn het bezoeken meer dan waard!. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.

Ga met fietskaart 36 op ontdekkingsreis bij de oosterburen. Ontmoet het Hageland, de Groene Gordel en de kunststad Leuven. Stippel met de fietsknooppunten kaart je eigen route uit en ontdek wat de belgen hier voor moois te bieden hebben. De omgeving kenmerkt zich door talrijke wandel- en fietsroutes. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamen register, toeristische VVV-informatie, horeca gelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727922
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig