Falk VVV fietskaart 35 Vlaamse Ardennen

met Leiestreek-Oost en Scheldeland

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Vlaamse Ardennen zijn een heuvelachtige streek in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en is een officieel erkend Regionaal Landschap. Naast de fietsknooppunten zijn ook alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.Lekker trappen in de Vlaamse Ardennen. Met heuvels rijzend tot 145 meter hoogte weet je waar je het voor doet: prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Bezoek ook eens bekende steden als Zottegem en Geraardsbergen. Deze laatste is berucht vanwege `De Muur`van Geraardsbergen, voorheen een onderdeel van de ronde van Vlaanderen. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727915
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Vlaamse Ardennen zijn een heuvelachtige streek in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en is een officieel erkend Regionaal Landschap. Naast de fietsknooppunten zijn ook alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.

Lekker trappen in de Vlaamse Ardennen. Met heuvels rijzend tot 145 meter hoogte weet je waar je het voor doet: prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Bezoek ook eens bekende steden als Zottegem en Geraardsbergen. Deze laatste is berucht vanwege `De Muur`van Geraardsbergen, voorheen een onderdeel van de ronde van Vlaanderen. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727915
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig