Falk VVV fietskaart 34 Westhoek

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de Westhoek wordt het gebied tussen Ieper en Veurne bedoeld. De Vlaamse Westkust is zeer geliefd als vakantieplaats voor Franstaligen uit Brussel en Wallonië. Met deze fiets knooppunten kaart ontdek je de mooie westhoek waar alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.De Westhoek is een afwisselend gebied waarin naast beboste heuvelruggen, zoals het het West-Vlaams Heuvelland, ook polders (de drooggelegde polder 'De Moeren'), vruchtbare akkers, historische stadjes en vriendelijke dorpjes te vinden zijn. Fietskaart 34 leidt je rond in deze (kust)omgeving. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamen register, toeristische VVV-informatie, horeca gelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727908
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de Westhoek wordt het gebied tussen Ieper en Veurne bedoeld. De Vlaamse Westkust is zeer geliefd als vakantieplaats voor Franstaligen uit Brussel en Wallonië. Met deze fiets knooppunten kaart ontdek je de mooie westhoek waar alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig.

De Westhoek is een afwisselend gebied waarin naast beboste heuvelruggen, zoals het het West-Vlaams Heuvelland, ook polders (de drooggelegde polder 'De Moeren'), vruchtbare akkers, historische stadjes en vriendelijke dorpjes te vinden zijn. Fietskaart 34 leidt je rond in deze (kust)omgeving. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamen register, toeristische VVV-informatie, horeca gelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727908
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig