Falk VVV fietskaart 33 Belgisch Limburg

met Maastricht

Prijs € 11,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Welkom de provincie Limburg. Zij is een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest, de hoofdstad is Hasselt. De prachtige Kempische omgeving kun je beleven met deze fietsknooppunten kaart . Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig in de grensstreek met België.Het Zuid-Limburgse Heuvelland loopt vloeiend over in de Belgische Voerstreek met de Noordelijke delen van de donkere Ardennen aan de Oostkant en de typisch Franse stad Luik aan de Zuidwestkant. Aan de Westelijke grens ligt Belgisch Limburg, bekend om zijn prachtige afwisselend landschappen met bosgebieden en heide. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.Plaatsnamenregister*:Peel en MaasBergeijkSomerenLeudalNederweertEijsden-MargratenValkenburg aan de GeulNuthBeekSittard-GeleenGenkSchinnenMaasmechelenMaaseikDilsen-StokkemLommelHechtel-EkselOverpeltNeerpeltPeerBeringenHasseltWellenBorgloonHoeseltDiepenbeekKortessemTongerenRiemstAlkenZonhovenHeusden-ZolderHouthalen-HelchterenBilzenZutendaalLanakenAsOpglabbeekBocholtKinrooiBreeMeeuwen-GruitrodeHamont-AchelEcht-SusterenSteinMeerssenMaastrichtMaasgouwWeertCranendonckHeeze-LeendeValkenswaard

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727878
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Welkom de provincie Limburg. Zij is een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest, de hoofdstad is Hasselt. De prachtige Kempische omgeving kun je beleven met deze fietsknooppunten kaart . Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig in de grensstreek met België.

Het Zuid-Limburgse Heuvelland loopt vloeiend over in de Belgische Voerstreek met de Noordelijke delen van de donkere Ardennen aan de Oostkant en de typisch Franse stad Luik aan de Zuidwestkant. Aan de Westelijke grens ligt Belgisch Limburg, bekend om zijn prachtige afwisselend landschappen met bosgebieden en heide. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Plaatsnamenregister*:

Peel en Maas
Bergeijk
Someren
Leudal
Nederweert
Eijsden-Margraten
Valkenburg aan de Geul
Nuth
Beek
Sittard-Geleen
Genk
Schinnen
Maasmechelen
Maaseik
Dilsen-Stokkem
Lommel
Hechtel-Eksel
Overpelt
Neerpelt
Peer
Beringen
Hasselt
Wellen
Borgloon
Hoeselt
Diepenbeek
Kortessem
Tongeren
Riemst
Alken
Zonhoven
Heusden-Zolder
Houthalen-Helchteren
Bilzen
Zutendaal
Lanaken
As
Opglabbeek
Bocholt
Kinrooi
Bree
Meeuwen-Gruitrode
Hamont-Achel
Echt-Susteren
Stein
Meerssen
Maastricht
Maasgouw
Weert
Cranendonck
Heeze-Leende
Valkenswaard

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727878
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig