Falk VVV fietskaart 30 Belgische kust en Brugge

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Welkom in België! Met deze fietsknooppunten kaart ontdek je de prachtige kuststreek van België. Zorgeloos fietsen van Zeeland naar de Belgische kust, een waar genoegen. Zeker omdat de knooppunten tussen Nederland en België op elkaar afgestemd zijn! Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Je weet maar nooit.Ga op ontdekkingsreis bij de zuiderburen. De fietskaart 30 laat het je meemaken. Verken het mooie Belgische land, geniet van de vele Zonne-uren aan de kust, een tripel of andere lekkernijen: simpelweg genieten!. Stippel je eigen grensoverschrijdende route uit met de fietskaart 30. Deze is voorzien van de knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.Plaatsnamenregister*:Knokke-HeistZuydcooteBray-DunesVlissingenSluisDe HaanBredeneEekloBlankenbergeBruggeNeveleAalterGistelKoekelareMiddelkerkeOostendeDiksmuideNieuwpoortDammeMaldegemTorhoutZomergemKnesselareSint-LaureinsIchtegemKortemarkZuienkerkeWingeneOostkampOudenburgJabbekeZedelgemBeernemKoksijdeDe PanneVeurneRuiseledeGhyvelde

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727892
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Welkom in België! Met deze fietsknooppunten kaart ontdek je de prachtige kuststreek van België. Zorgeloos fietsen van Zeeland naar de Belgische kust, een waar genoegen. Zeker omdat de knooppunten tussen Nederland en België op elkaar afgestemd zijn! Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Je weet maar nooit.

Ga op ontdekkingsreis bij de zuiderburen. De fietskaart 30 laat het je meemaken. Verken het mooie Belgische land, geniet van de vele Zonne-uren aan de kust, een tripel of andere lekkernijen: simpelweg genieten!. Stippel je eigen grensoverschrijdende route uit met de fietskaart 30. Deze is voorzien van de knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Plaatsnamenregister*:

Knokke-Heist
Zuydcoote
Bray-Dunes
Vlissingen
Sluis
De Haan
Bredene
Eeklo
Blankenberge
Brugge
Nevele
Aalter
Gistel
Koekelare
Middelkerke
Oostende
Diksmuide
Nieuwpoort
Damme
Maldegem
Torhout
Zomergem
Knesselare
Sint-Laureins
Ichtegem
Kortemark
Zuienkerke
Wingene
Oostkamp
Oudenburg
Jabbeke
Zedelgem
Beernem
Koksijde
De Panne
Veurne
Ruiselede
Ghyvelde

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727892
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig