Falk Fietsatlas Belgie (Vlaanderen)

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Falkplan

Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle fietsknooppunten en het gehele fietsnetwerk gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische fietskaarten met alle straatnamen in het buitengebied weergegeven inclusief een plaatsnamenregister. Met de fietsatlas België, stel je gemakkelijk je eigen fietsroutes in Vlaanderen samen met behulp van het fietsnetwerk en de fietsknooppunten. Met de grensregio met Nederland.De Ardennen, de Belgische kust en alles wat daar tussenin ligt. Dat alles vindt je moeiteloos terug in de gedetailleerde knooppunten fietsatlas van België - Vlaanderen. Het gehele knooppunten netwerk met de knooppunten is duidelijk aangegeven in de atlas. moeiteloos kun je hiermee je eigen perfecte routes samenstellen. Geniet van het mooie Belgische landschap en bezoek plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent!Stel gemakkelijk je eigen fietsroutes in Vlaanderen samen met behulp van fietsknooppunten.Schaal 1:75.000 (1 cm = 750 mtr.)RoutenetwerkKnooppuntenMet grensregio met Nederland gebruiksvriendelijk door spiraal bindingtoeristische voorzieningenplaatsnamenregister

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028729742
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alle fietsknooppunten en het gehele fietsnetwerk gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische fietskaarten met alle straatnamen in het buitengebied weergegeven inclusief een plaatsnamenregister. Met de fietsatlas België, stel je gemakkelijk je eigen fietsroutes in Vlaanderen samen met behulp van het fietsnetwerk en de fietsknooppunten. Met de grensregio met Nederland.

De Ardennen, de Belgische kust en alles wat daar tussenin ligt. Dat alles vindt je moeiteloos terug in de gedetailleerde knooppunten fietsatlas van België - Vlaanderen. Het gehele knooppunten netwerk met de knooppunten is duidelijk aangegeven in de atlas. moeiteloos kun je hiermee je eigen perfecte routes samenstellen. Geniet van het mooie Belgische landschap en bezoek plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent!

Stel gemakkelijk je eigen fietsroutes in Vlaanderen samen met behulp van fietsknooppunten.

Schaal 1:75.000 (1 cm = 750 mtr.)
Routenetwerk
Knooppunten
Met grensregio met Nederland
gebruiksvriendelijk door spiraal binding
toeristische voorzieningen
plaatsnamenregister

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028729742
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig