Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit kookboek staan de allerlekkerste sausjes, mousses en schuimmengels. Duidelijk verklaarde kooktechnieken en ingrediënten uit de innovatieve keuken.
Specificaties
- Auteur
- Anne Cazor, Julien Attard, Marion Guillemard
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430410
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72
Beschrijving
In dit kookboek staan de allerlekkerste sausjes, mousses en schuimmengels. Duidelijk verklaarde kooktechnieken en ingrediënten uit de innovatieve keuken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Anne Cazor, Julien Attard, Marion Guillemard
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430410
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72