Enkele reis Canada

ondernemende Nederlandse en Belgische emigranten vertellen

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | Februari 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Visumspecialist Frans Buysse bezocht zeventien gezinnen die hij in de laatste acht jaar begeleid heeft bij hun emigratie naar Canada. Het doel van deze reis was de emigranten te laten vertellen wat hun ertoe bracht te emigreren, waarom ze een eigen bedrijf zijn gestart en wat het nu precies maakt dat ze zich meer relaxed voelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Buysse
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Visumspecialist Frans Buysse bezocht zeventien gezinnen die hij in de laatste acht jaar begeleid heeft bij hun emigratie naar Canada. Het doel van deze reis was de emigranten te laten vertellen wat hun ertoe bracht te emigreren, waarom ze een eigen bedrijf zijn gestart en wat het nu precies maakt dat ze zich meer relaxed voelen. Natuurlijk was Buysse ook nieuwsgierig waar ze als emigrant tegenaan gelopen zijn, hoe ze Canada ervaren en of ze hun emigratie geslaagd vinden. Boeiende interviews over allerlei persoonlijke uitdagingen. Dat die uitdaging ook in het ondernemen zit, blijkt uit de verhalen over het starten van een wijngaard, een motel, een bedrijf in bonbons, een kippenfarm en nog vele andere bedrijven. Emigreren is een grote ontdekkingsreis, aldus een van de emigranten.

De interviews zijn prachtig geïllustreerd met sprekende foto's over het leven van de emigranten in Canada. Daarnaast staat er per interview beschreven welke visumroute de geïnterviewden hebben doorlopen om het felbegeerde visum te krijgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Buysse
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789077698846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig