Prijs | € 0,00 |
Niet beschikbaar
EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.
Beschrijving
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker! I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Specificaties
- Auteur
- Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer, Liesbeth Smit
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021577890
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- April 2020
- Bestandsgrootte
- 17520885 bytes
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 177
Beschrijving
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!
I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer, Liesbeth Smit
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021577890
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- April 2020
- Bestandsgrootte
- 17520885 bytes Kb
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 177