Dit is Gran Canaria

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Good Time Concepts

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tropische stranden, volop waterpret en gezellige restaurantjes. Beelden waar je al snel aan denkt bij Gran Canaria. Maar er is zoveel meer te zien en te beleven! DIT IS GRAN CANARIA Gran Canaria is een eiland met vele gezichten. We nemen je mee naar de meest imposante berglandschappen, pittoreske dorpjes, interessante musea en de bruisende hoofdstad. Bovendien laten we zien dat Gran Canaria ook voor de actieve vakantieganger van alles te bieden heeft. Wandelen, fietsen, paardrijden, golfsurfen, duiken, pretparken en veel meer. DVD Een gevoel blijft echter lastig in woorden uit te drukken. Daarom bevat de meegeleverde DVD een unieke sfeerreportage die je een voorproefje geeft van de veelzijdigheid van Gran Canaria. Kortom, Dit is Gran Canaria biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.C. van Mastrigt, A.A. Steevels
Uitgever
Good Time Concepts
ISBN
9789081220804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Tropische stranden, volop waterpret en gezellige restaurantjes. Beelden waar je al snel aan denkt bij Gran Canaria. Maar er is zoveel meer te zien en te beleven!

DIT IS GRAN CANARIA
Gran Canaria is een eiland met vele gezichten. We nemen je mee naar de meest imposante berglandschappen, pittoreske dorpjes, interessante musea en de bruisende hoofdstad. Bovendien laten we zien dat Gran Canaria ook voor de actieve vakantieganger van alles te bieden heeft. Wandelen, fietsen, paardrijden, golfsurfen, duiken, pretparken en veel meer.

DVD
Een gevoel blijft echter lastig in woorden uit te drukken. Daarom bevat de meegeleverde DVD een unieke sfeerreportage die je een voorproefje geeft van de veelzijdigheid van Gran Canaria.

Kortom, Dit is Gran Canaria biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.C. van Mastrigt, A.A. Steevels
Uitgever
Good Time Concepts
ISBN
9789081220804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160