Dink nesh

ethiopie, een belevenis

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mosae Mondo

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De auteur neemt je mee op reis in het voor haar bekende land Ethiopië. In de jaren 1967-1970 heeft ze samen met haar man in dit land gewerkt en gewoond. Die tijd heeft gemaakt dat het land een speciaal plaatsje in haar hart heeft verworven en niet meer weg te denken is uit haar leven. Toch heeft het tientallen jaren geduurd voordat ze samen met haar man en een klein reisgezelschap terugging naar Ethiopië. Dit keer zijn ze na twee jaar teruggekeerd. Ze reizen nu met zijn tweeën door het land en bezoeken bekende en minder bekende plekken. Het zuiden van het land bereizen ze in een vierwiel aangedreven terreinwagen met chauffeur Goshu en kok Waldu. Via de hoofdstad Addis Ababa gaan ze naar het noorden, waar chauffeur Fekir het stuur overneemt.Dink nesh is net als Konjo nö! een compleet geheel. Het boek is een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema's, de achterliggende geschiedenis en legenden, weetjes, praktische informatie en tips. Bovendien geeft de auteur veel achtergrondinformatie over cultuur en natuur. Een interessant boek voor wie zich op ontspannen wijze wil laten informeren over het leven in Ethiopië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ine Andreoli
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086662616
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

De auteur neemt je mee op reis in het voor haar bekende land Ethiopië. In de jaren 1967-1970 heeft ze samen met haar man in dit land gewerkt en gewoond. Die tijd heeft gemaakt dat het land een speciaal plaatsje in haar hart heeft verworven en niet meer weg te denken is uit haar leven. Toch heeft het tientallen jaren geduurd voordat ze samen met haar man en een klein reisgezelschap terugging naar Ethiopië.
Dit keer zijn ze na twee jaar teruggekeerd. Ze reizen nu met zijn tweeën door het land en bezoeken bekende en minder bekende plekken. Het zuiden van het land bereizen ze in een vierwiel aangedreven terreinwagen met chauffeur Goshu en kok Waldu. Via de hoofdstad Addis Ababa gaan ze naar het noorden, waar chauffeur Fekir het stuur overneemt.

Dink nesh is net als Konjo nö! een compleet geheel. Het boek is een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema's, de achterliggende geschiedenis en legenden, weetjes, praktische informatie en tips. Bovendien geeft de auteur veel achtergrondinformatie over cultuur en natuur. Een interessant boek voor wie zich op ontspannen wijze wil laten informeren over het leven in Ethiopië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ine Andreoli
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086662616
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200