Prijs | € 24,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Joande Burg volgde, na een curiosawinkel in Nederland te hebben gehad, een opleiding aan de Haagse kunstacademie. Inmiddels woont en werkt ze sinds zeven jaar in een eeuwenoude, voormalige armagnacboerderij op het Zuid-Franse platteland. Haar man is culinair en wijnfotograaf en samen reizen ze hiervoor de wereld rond. Naast schilderen en keramiek vervaardigen is haar grootste passie het koken met verse producten. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een eerlijke, maar vooral bourgondische vegetarische keuken. Haar kennis op dit gebied deelt ze met anderen tijdens vegetarische kookworkshops op haar boerderij in Frankrijk.
Specificaties
- Auteur
- J. Burg
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066118751
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Joande Burg volgde, na een curiosawinkel in Nederland te hebben gehad, een opleiding aan de Haagse kunstacademie. Inmiddels woont en werkt ze sinds zeven jaar in een eeuwenoude, voormalige armagnacboerderij op het Zuid-Franse platteland. Haar man is culinair en wijnfotograaf en samen reizen ze hiervoor de wereld rond. Naast schilderen en keramiek vervaardigen is haar grootste passie het koken met verse producten. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een eerlijke, maar vooral bourgondische vegetarische keuken. Haar kennis op dit gebied deelt ze met anderen tijdens vegetarische kookworkshops op haar boerderij in Frankrijk.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- J. Burg
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066118751
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192