Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Meer dan 200 nieuwe recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo geïllustreerd met meer dan 750 prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfotoLs.
Gerechten uit de hele wereld, zoals Mediterrane worst-pestosoep, Italiaanse erwten-basilicumsoep, Hongaarse kersensoep, Marokkaanse harira, Zeevruchtengumbo uit Louisiana, Mexicaanse Avocado-limoensoep, Chinese kippensoep met chilipeper, Thaise visbouillon en Balinese groentesoep.
Met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen.
Met volledige voedingsinformatie bij elk recept.
Specificaties
- Auteur
- A. Sheasby
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206052
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Meer dan 200 nieuwe recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo geïllustreerd met meer dan 750 prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfotoLs.
Gerechten uit de hele wereld, zoals Mediterrane worst-pestosoep, Italiaanse erwten-basilicumsoep, Hongaarse kersensoep, Marokkaanse harira, Zeevruchtengumbo uit Louisiana, Mexicaanse Avocado-limoensoep, Chinese kippensoep met chilipeper, Thaise visbouillon en Balinese groentesoep.
Met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen.
Met volledige voedingsinformatie bij elk recept.
Gerechten uit de hele wereld, zoals Mediterrane worst-pestosoep, Italiaanse erwten-basilicumsoep, Hongaarse kersensoep, Marokkaanse harira, Zeevruchtengumbo uit Louisiana, Mexicaanse Avocado-limoensoep, Chinese kippensoep met chilipeper, Thaise visbouillon en Balinese groentesoep.
Met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen.
Met volledige voedingsinformatie bij elk recept.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Sheasby
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206052
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256