De heuvels op de lanen in

wandelen en fietsen door de Veluwezoom

Prijs € 12,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

BDUlokalemedia B.V.

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met deze gids in de hand ontdek je de pareltjes van de zuidelijke Veluwezoom. Tussen Velp en Dieren ligt een gebied met verrassend veel verschillende landschappen die je lopend of fietsend pas goed leert kennen. We wijzen je de weg door lommerrijke bossen en landgoederen en over glooiende heidevelden. Ook kun je al fietsend over de IJsseldijk lekker uitwaaien. Deze gids bevat zeven wandelroutes van 4 tot 12 km en twee fietsroutes van 18 en 25 kilometer. Als extra service zijn de routes als GPS-track te downloaden vanaf de website van IVN Oost-Veluwezoom. Laat je verrassen door de tochten en geniet van natuur, cultuur en landschap. Beleef het met het IVN!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
ISBN
9789087881443
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met deze gids in de hand ontdek je de pareltjes van de zuidelijke Veluwezoom. Tussen Velp en Dieren ligt een gebied met verrassend veel verschillende landschappen die je lopend of fietsend pas goed leert kennen.

We wijzen je de weg door lommerrijke bossen en landgoederen en over glooiende heidevelden. Ook kun je al fietsend over de IJsseldijk lekker uitwaaien. Deze gids bevat zeven wandelroutes van 4 tot 12 km en twee fietsroutes van 18 en 25 kilometer. Als extra service zijn de routes als GPS-track te downloaden vanaf de website van IVN Oost-Veluwezoom.

Laat je verrassen door de tochten en geniet van natuur, cultuur en landschap. Beleef het met het IVN!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
ISBN
9789087881443
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig