De heilzame kracht van arganolie

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Deltas Centrale uitgeverij

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De inwoners van Marokko kennen al eeuwenlang de positieve eigenschappen van de kostbare olie die uit de vruchten van de arganboom wordt gewonnen. Ze gebruiken arganolie bij het kruiden van hun gerechten. Uitwendig wordt de olie veelvuldig gebruikt ter voorkoming van rimpels of om wonden, huidproblemen, zonnebrand, gewrichtspijn en andere kwalen te genezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat de goede reputatie die arganolie in zijn thuisland heeft wel degelijk gegrond is. De waardevolle olie is rijk aan essentiële vetzuren en natuurlijke antioxidanten en doet daarmee de cholesterolspiegel dalen, voorkomt aderverkalking en verzacht reumatische aandoeningen. Arganolie versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen kanker. Arganolie is een levensmiddel dat uniek is in de wereld en zonder enige bijwerking bijdraagt tot een betere gezondheid en een mooiere huid. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Schleicher
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044723472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De inwoners van Marokko kennen al eeuwenlang de positieve eigenschappen van de kostbare olie die uit de vruchten van de arganboom wordt gewonnen. Ze gebruiken arganolie bij het kruiden van hun gerechten. Uitwendig wordt de olie veelvuldig gebruikt ter voorkoming van rimpels of om wonden, huidproblemen, zonnebrand, gewrichtspijn en andere kwalen te genezen.
Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat de goede reputatie die arganolie in zijn thuisland heeft wel degelijk gegrond is. De waardevolle olie is rijk aan essentiële vetzuren en natuurlijke antioxidanten en doet daarmee de cholesterolspiegel dalen, voorkomt aderverkalking en verzacht reumatische aandoeningen. Arganolie versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen kanker.
Arganolie is een levensmiddel dat uniek is in de wereld en zonder enige bijwerking bijdraagt tot een betere gezondheid en een mooiere huid. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Schleicher
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044723472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160