Prijs | € 12,50 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2015 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Prachtig vormgegeven omslag met blauw folie en blauwe kleur op de randen. Ervaar het echte Griekse gevoel van de echte Griekse keuken!In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten die ze heeft opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van kanpperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen - pittige kaasdip, taramasalata, tzatziki en meer - perfect om op te scheppen met zelfgemaakt platbrood. Voor wie van zoet houdt, zijn Rebecca's baklavarolletjes met walnoten onweerstaanbaar en perfect bij een kop sterke, zwarte koffie.De foto's van Steven Joyce vullen de heerlijke recepten in het boek aan, en tonen de magie en aantrekkingskracht van deze schitterende eilanden.
Specificaties
- Auteur
- Rebecca Seal
- Uitgever
- Karakter Uitgevers BV
- ISBN
- 9789045211817
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2015
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Prachtig vormgegeven omslag met blauw folie en blauwe kleur op de randen. Ervaar het echte Griekse gevoel van de echte Griekse keuken!
In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten die ze heeft opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van kanpperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen - pittige kaasdip, taramasalata, tzatziki en meer - perfect om op te scheppen met zelfgemaakt platbrood. Voor wie van zoet houdt, zijn Rebecca's baklavarolletjes met walnoten onweerstaanbaar en perfect bij een kop sterke, zwarte koffie.
De foto's van Steven Joyce vullen de heerlijke recepten in het boek aan, en tonen de magie en aantrekkingskracht van deze schitterende eilanden.
In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten die ze heeft opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van kanpperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen - pittige kaasdip, taramasalata, tzatziki en meer - perfect om op te scheppen met zelfgemaakt platbrood. Voor wie van zoet houdt, zijn Rebecca's baklavarolletjes met walnoten onweerstaanbaar en perfect bij een kop sterke, zwarte koffie.
De foto's van Steven Joyce vullen de heerlijke recepten in het boek aan, en tonen de magie en aantrekkingskracht van deze schitterende eilanden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Rebecca Seal
- Uitgever
- Karakter Uitgevers BV
- ISBN
- 9789045211817
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2015
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256