Prijs | € 19,99 |
Uitverkocht
Paperback | Juni 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In “De dagschotel” maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.
Specificaties
- Auteur
- Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe Giacomazza, Jan Buytaert, Roger van Damme
- Uitgever
- Njam!
- ISBN
- 9789059168268
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
In “De dagschotel” maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.
Een aantal van deze gerechten zijn alledaagse klassiekers die je wellicht regelmatig klaarmaakt. Balletjes in tomatensaus, croque champignon, gehaktbrood met krieken, rodekool met appeltjes… in dit boek geven de njam-chefs hun recepten prijs voor de ideale bereiding van deze traditionele gerechten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe Giacomazza, Jan Buytaert, Roger van Damme
- Uitgever
- Njam!
- ISBN
- 9789059168268
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig