De 100 mooiste wandelingen in de Pyreneeen 1 Westelijke Pyreneeen, Baskenland, Parc National des Pyrenees, Occidentals,Aragon

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Pyreneeën vormen een waar eldorado voor wandelaars. Toegankelijk, maar niet platgetreden, oneindig gevarieerde berglandschppen, een rijke flora en fauna, markante bergtoppen, diep uitgesleten kloven, meer dan 2.500 bergmeren, een keur aan gemarkeerde wandelpaden. Het is onmogelijk om in de Pyreneen uitgekeken en uitgewandeld te raken. In deze tweedelige gids worden de honderd mooiste dagwandelingen besproken. Specialist Ton Joosten selecteerde de beste dagwandelingen en de eerste vijftig daarvan staan in dit boek, waarin de Westelijke Pyreneeën aan bod komen. Tevens wordt uitgebreide informatie verstrekt over bezienswaardigheden, standplaatsen, herbergen, berghutten en campings, waarbij honderden internetadressen worden genoemd. Handig is het reisplan, een mooie route, waarmee je van het ene gebied naar het andere kunt reizen. Kortom, een moderne gids waarmee je veel meer kunt dan alleen maar mooie wandelingen maken. Ton Joosten verbleef bijna 1100 dagen, verspreid over 21 jaar, in zijn geliefde gebergte. Alle gebieden van het gebergte zijn door hem vele malen bezocht en al wandelend verkend, hetgeen een zeldzame kennis van zeken heeft opgeleverd. Het is deze kennis, maar ook zijn niet aflatende enthousiasme die in deze gids, zijn tiende alweer, zijn terug te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T. Joosten
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917603
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302

Beschrijving

De Pyreneeën vormen een waar eldorado voor wandelaars. Toegankelijk, maar niet platgetreden, oneindig gevarieerde berglandschppen, een rijke flora en fauna, markante bergtoppen, diep uitgesleten kloven, meer dan 2.500 bergmeren, een keur aan gemarkeerde wandelpaden. Het is onmogelijk om in de Pyreneen uitgekeken en uitgewandeld te raken. In deze tweedelige gids worden de honderd mooiste dagwandelingen besproken. Specialist Ton Joosten selecteerde de beste dagwandelingen en de eerste vijftig daarvan staan in dit boek, waarin de Westelijke Pyreneeën aan bod komen. Tevens wordt uitgebreide informatie verstrekt over bezienswaardigheden, standplaatsen, herbergen, berghutten en campings, waarbij honderden internetadressen worden genoemd. Handig is het reisplan, een mooie route, waarmee je van het ene gebied naar het andere kunt reizen. Kortom, een moderne gids waarmee je veel meer kunt dan alleen maar mooie wandelingen maken.
Ton Joosten verbleef bijna 1100 dagen, verspreid over 21 jaar, in zijn geliefde gebergte. Alle gebieden van het gebergte zijn door hem vele malen bezocht en al wandelend verkend, hetgeen een zeldzame kennis van zeken heeft opgeleverd. Het is deze kennis, maar ook zijn niet aflatende enthousiasme die in deze gids, zijn tiende alweer, zijn terug te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T. Joosten
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917603
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
302