Daily Asia - Fotocolums van een reiziger (e-Book)

compacte observaties van mensen en gebruiken in acht landen, voor als je wilt lachen, dromen of je verbazen: India, Sri Lanka, Singapore, Indonesië, Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja.

Prijs € 6,95
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

PixelPerfect Publications

EPUB | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Peter de Ruiter heeft in 2002 bijna negen maanden in Azië gereisd. Gewapend met laptop, digitale fotocamera en een gezonde dosis inventiviteit heeft hij dagelijks in woord en beeld een journaal op internet weten te publiceren onder de titels Daily India en Daily Asia.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789490848101
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
5102239 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Peter de Ruiter heeft in 2002 bijna negen maanden in Azië gereisd. Gewapend met laptop, digitale fotocamera en een gezonde dosis inventiviteit heeft hij dagelijks in woord en beeld een journaal op internet weten te publiceren onder de titels Daily India en Daily Asia. Beide delen zijn uitgebracht als ebook en doen verslag van een situatie van grote luxe, waarin je je als reiziger maar met twee dingen hoeft bezig te houden: waar ga ik morgen naartoe en hoe ga ik er naartoe? De Ruiters compacte observaties bieden een ongebruikelijke en persoonlijke blik op mensen en gebruiken in acht landen: India, Sri Lanka, Singapore, Indonesië, Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Bekijk en lees de bijdragen als je ook naar deze landen wilt, als je er al geweest bent of als je wilt lachen, dromen of je verbazen. Lees ook Daily India: een overrompelend verslag in woord en beeld van een maandenlange tocht door india langs highlights en lowlife. (ebook (epub), 9,95 euro, meer dan 200 foto's, ISBN 9789490848088)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789490848101
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
5102239 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig