Dag na dag

kinderdagboek voor 8+

Prijs € 15,99

Uitverkocht

KokBoekencentrum Non-Fictie

Paperback | December 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 2003 verscheen Stap voor stap, een kinderdagboek voor kinderen vanaf 6 jaar, als eerste deel in een driedelige serie kinderdagboeken. Het werd een groot succes. Nu verschijnt Dag na dag, voor kinderen vanaf 8 jaar. Met Dag na dag worden kinderen aangesproken op een leeftijd dat ze nieuwsgierig en geïntrigeerd raken naar mensen om zich heen. De auteurs laten steeds zien hoe mensen in hun tijd, in hun leven, met hun eigen karakter en positie God kennen en dienen, of juist tegen Hem kiezen. Met een opvallende typering wordt iedere week een persoon of groep mensen uitgelicht: bijvoorbeeld waaghals, koningskind, bendeleider, Gods dienaar, boodschapper, ziener of legerofficier. Bijbeltekst en korte uitleg worden afwisselend met opdrachten, puzzels, tekeningen, liedjes en gebeden verwerkt. Het wordt daarmee een heel eigen werkboekje bij de Bijbel. Nieuw in dit deeltje is dat regelmatig een toepasselijke weektekst wordt aangeleerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023919087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218

Beschrijving

In 2003 verscheen Stap voor stap, een kinderdagboek voor kinderen vanaf 6 jaar, als eerste deel in een driedelige serie kinderdagboeken. Het werd een groot succes. Nu verschijnt Dag na dag, voor kinderen vanaf 8 jaar.

Met Dag na dag worden kinderen aangesproken op een leeftijd dat ze nieuwsgierig en geïntrigeerd raken naar mensen om zich heen. De auteurs laten steeds zien hoe mensen in hun tijd, in hun leven, met hun eigen karakter en positie God kennen en dienen, of juist tegen Hem kiezen. Met een opvallende typering wordt iedere week een persoon of groep mensen uitgelicht: bijvoorbeeld waaghals, koningskind, bendeleider, Gods dienaar, boodschapper, ziener of legerofficier. Bijbeltekst en korte uitleg worden afwisselend met opdrachten, puzzels, tekeningen, liedjes en gebeden verwerkt. Het wordt daarmee een heel eigen werkboekje bij de Bijbel. Nieuw in dit deeltje is dat regelmatig een toepasselijke weektekst wordt aangeleerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023919087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218