Daar brak m'n hak

lachwekkende avonturen van vrouwen op reis

Prijs € 4,95

Uitverkocht

Uitgeverij Rainbow bv

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Daar brak m'n hak zijn zesentwintig onvergetelijke verhalen gebundeld van reizigsters die de hele wereld rondtrekken en de meest hilarische dingen meemaken. Anastasia gaat het gevecht aan met haar navigatiesysteem in New York, Deanne wordt door de beveiligingsbeambten betrapt op het hebben van een vibrator in haar handbagage en Megan moet nodig plassen tijdens een bustocht in India. Het grenzeloze gestuntel, geblunder en gepruts is niet alleen heel herkenbaar maar je krijgt ook snel lachbuien van plaatsvervangende schaamte. Giechel, grinnik, en zucht mee met deze reislustige avonturiers. Na het succesvolle Daar ging m'n string nu meer doldwaze avonturen in Daar brak m'n hak. Bizarre en wonderlijke anekdotes die stuk voor stuk laten zien dat vrouwelijke avonturiers echt niet zo'n grote koffer hoeven mee te sjouwen op vakantie - als ze hun goede humeur maar meenemen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041707321
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Beschrijving

In Daar brak m'n hak zijn zesentwintig onvergetelijke verhalen gebundeld van reizigsters die de hele wereld rondtrekken en de meest hilarische dingen meemaken. Anastasia gaat het gevecht aan met haar navigatiesysteem in New York, Deanne wordt door de beveiligingsbeambten betrapt op het hebben van een vibrator in haar handbagage en Megan moet nodig plassen tijdens een bustocht in India. Het grenzeloze gestuntel, geblunder en gepruts is niet alleen heel herkenbaar maar je krijgt ook snel lachbuien van plaatsvervangende schaamte. Giechel, grinnik, en zucht mee met deze reislustige avonturiers.

Na het succesvolle Daar ging m'n string nu meer doldwaze avonturen in Daar brak m'n hak. Bizarre en wonderlijke anekdotes die stuk voor stuk laten zien dat vrouwelijke avonturiers echt niet zo'n grote koffer hoeven mee te sjouwen op vakantie - als ze hun goede humeur maar meenemen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041707321
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162