Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In de Italiaanse keuken is niets ingewikkeld, als je de basisingrediënten in huis hebt: olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas en je hebt de Italiaanse touch te pakken, dan maak je van ieder willekeurig ingrediënt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de Italiaanse keuken nooit verveelt.
Je zult als je het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon appetito!
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618274
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
In de Italiaanse keuken is niets ingewikkeld, als je de basisingrediënten in huis hebt: olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas en je hebt de Italiaanse touch te pakken, dan maak je van ieder willekeurig ingrediënt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de Italiaanse keuken nooit verveelt.
Je zult als je het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon appetito!
Je zult als je het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon appetito!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618274
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96