Curaçao

enjoy, the secret, unmarked, beloved & stylish

€ 24,95
Prijs € 17,95

Uitverkocht

Divas Publishing

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Boek – Curaçao, the secret, unmarked, beloved and stylish Eef Ouwehand en Kristel Slagter, oprichters van Divas Publishing, Inc., hebben een uniek boek over Curaçao gemaakt met prachtige fotografie en leuke, interessante informatie over bijzondere lokaties op het eiland ‘you should not miss’. Het boek laat zien dat Curaçao veel te bieden heeft en kleurrijk is qua historie, kunst, cultuur en natuur. Het neemt je mee op reis en laat je kennismaken met de ‘way of life’ van Curaçao. Van boutique hotels en goede restaurants tot hippe café’s en ‘local’ bars, maar ook bijzondere ‘art galleries’, lokale kunstenaars, musea en architectonische excursies komen aan bod. Het hoofdstuk ‘Back to Nature’ brengt de lezer naar de ongerepte natuur die Curaçao rijk is naast haar parelwitte stranden en koraalriffen, en de ecologische projecten die bestaan op Curaçao. Het boek heeft een exclusieve uitstraling, de kleurrijke fotografie en interessante teksten & tips zijn bedoeld de lezer te inspireren om Curaçao te gaan ontdekken. Het formaat van het boek is ideaal om mee te nemen tijdens de vakantie of als souvenir. “Het is een perfect kado voor iedereen die van Curaçao houdt”. Eef Ouwehand (www.eefphotography.com) is professioneel fotografe en is woonachtig in Nederland. Haar liefde voor het eiland is ontstaan toen ze er in 2006/2007 woonde en werkte. Nu is Eef er een deel van het jaar om te fotograferen. De prachtige lichtval, de kleurrijkheid van het eiland en de mensen van Curaçao zijn een grote bron van inspiratie. Kristel Slagter woont ruim acht jaar op Curaçao en werkt als juriste in de financiële dienstverlening. Curaçao heeft haar hart veroverd. Bij het maken van het boek en het schrijven van de teksten heeft Kristel haar passie voor kunst, interior design en architectuur goed kunnen benutten. Op de website www.divas-publishing.com is een ‘sneak peak’ van het boek te vinden, als ook informatie over de verkooppunten waar het boek kan worden gekocht op Curaçao of besteld via de webshop voor mensen woonachtig in Europa of de U.S.A. Gegevens over het boek: - Titel: Curaçao , the secret, unmarked, beloved & stylish; - Afmeting 16 x 16 x 2,5 cm, softcover met flap, 336 pagina’s, full color; - Inclusief gedetailleerde kaarten van de verschillende omgevingen; - Prijs: EUR 24.95 - ISBN: 978-99904-1-305-2.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E.J. Ouwehand, K. Slagter
Uitgever
Divas Publishing
ISBN
9789990413052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
330

Beschrijving

Boek – Curaçao, the secret, unmarked, beloved and stylish
Eef Ouwehand en Kristel Slagter, oprichters van Divas Publishing, Inc., hebben een uniek boek over Curaçao gemaakt met prachtige fotografie en leuke, interessante informatie over bijzondere lokaties op het eiland ‘you should not miss’.
Het boek laat zien dat Curaçao veel te bieden heeft en kleurrijk is qua historie, kunst, cultuur en natuur. Het neemt je mee op reis en laat je kennismaken met de ‘way of life’ van Curaçao. Van boutique hotels en goede restaurants tot hippe café’s en ‘local’ bars, maar ook bijzondere ‘art galleries’, lokale kunstenaars, musea en architectonische excursies komen aan bod. Het hoofdstuk ‘Back to Nature’ brengt de lezer naar de ongerepte natuur die Curaçao rijk is naast haar parelwitte stranden en koraalriffen, en de ecologische projecten die bestaan op Curaçao.
Het boek heeft een exclusieve uitstraling, de kleurrijke fotografie en interessante teksten & tips zijn bedoeld de lezer te inspireren om Curaçao te gaan ontdekken. Het formaat van het boek is ideaal om mee te nemen tijdens de vakantie of als souvenir. “Het is een perfect kado voor iedereen die van Curaçao houdt”.
Eef Ouwehand (www.eefphotography.com) is professioneel fotografe en is woonachtig in Nederland. Haar liefde voor het eiland is ontstaan toen ze er in 2006/2007 woonde en werkte. Nu is Eef er een deel van het jaar om te fotograferen. De prachtige lichtval, de kleurrijkheid van het eiland en de mensen van Curaçao zijn een grote bron van inspiratie.
Kristel Slagter woont ruim acht jaar op Curaçao en werkt als juriste in de financiële dienstverlening. Curaçao heeft haar hart veroverd. Bij het maken van het boek en het schrijven van de teksten heeft Kristel haar passie voor kunst, interior design en architectuur goed kunnen benutten.
Op de website www.divas-publishing.com is een ‘sneak peak’ van het boek te vinden, als ook informatie over de verkooppunten waar het boek kan worden gekocht op Curaçao of besteld via de webshop voor mensen woonachtig in Europa of de U.S.A.
Gegevens over het boek:
- Titel: Curaçao , the secret, unmarked, beloved & stylish;
- Afmeting 16 x 16 x 2,5 cm, softcover met flap, 336 pagina’s, full color;
- Inclusief gedetailleerde kaarten van de verschillende omgevingen;
- Prijs: EUR 24.95
- ISBN: 978-99904-1-305-2.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E.J. Ouwehand, K. Slagter
Uitgever
Divas Publishing
ISBN
9789990413052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
330