Costa Rica

Prijs € 22,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen Columbus voor het eerst voet aan wal zette in Costa Rica slaakte hij de kreet: ‘Que costa tan rica.’ De kolonisten die in zijn voetsporen traden vonden echter helemaal geen rijkdom en in de koloniale tijd was het een van de armste regio’s van Latijns-Amerika. Tegenwoordig doet Costa Rica zijn naam eer aan. Het is het rijkste land van Midden-Amerika, de natuur kent een eindeloze variëteit en de politieke situatie is stabiel. Costa Rica ligt als een vredige oase midden in een turbulente zone. Bijna een kwart van het land geniet bescherming als nationaal park of privé-reservaat. Een oppervlak van ruim de grootte van Nederland bestaat uit tropisch regenwoud, hooggebergte, verlaten stranden en actieve vulkanen. Al deze gebieden hebben een eigen specifieke vegetatie en herbergen een fascinerende dierenwereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arno Luft, Arno Luft
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325

Beschrijving

Toen Columbus voor het eerst voet aan wal zette in Costa Rica slaakte hij de kreet: ‘Que costa tan rica.’ De kolonisten die in zijn voetsporen traden vonden echter helemaal geen rijkdom en in de koloniale tijd was het een van de armste regio’s van Latijns-Amerika. Tegenwoordig doet Costa Rica zijn naam eer aan. Het is het rijkste land van Midden-Amerika, de natuur kent een eindeloze variëteit en de politieke situatie is stabiel. Costa Rica ligt als een vredige oase midden in een turbulente zone.
Bijna een kwart van het land geniet bescherming als nationaal park of privé-reservaat. Een oppervlak van ruim de grootte van Nederland bestaat uit tropisch regenwoud, hooggebergte, verlaten stranden en actieve vulkanen. Al deze gebieden hebben een eigen specifieke vegetatie en herbergen een fascinerende dierenwereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arno Luft, Arno Luft
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325