Compleet handboek inmaken en bewaren

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Deltas

Hardback | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Spreng, Margrit Buhler
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044731040
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren.

- Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys.
- Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting.
- Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Spreng, Margrit Buhler
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044731040
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119