Come in were open Ibiza

a tast of the island

Prijs € 14,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Van Wageningen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

The Musthave Ibiza reisgids is uit! Come in we're open Ibiza geeft je 'a taste of the island' met de leukste winkels, stranden, eet- en slaapadressen. Het is een musthave voor de perfecte vakantie. Een paar highlights: meer dan 75 bijzondere en unieke adressen overzichtelijk ingedeeld met kleuren per gebied elke activiteit is snel te herkennen aan de gehanteerde symbolen prachtige foto's en illustraties speciale aandacht voor nabijgelegen eiland Formentera Met deze gids stel je makkelijk je ideale dagje(s) op Ibiza en Formentera samen. Ontbijten in dat rustige dorpje, voeten in het zand bij de leukste strandtent, 'some retailtherapy', eten in een verlichte boomgaard en tot rust komen in een hemelbed! Come in we're open IBIZA staat er boordevol mee. Met Come in were open Ibiza geniet je voor en nog lang na je reis. Ook leuk om cadeau te geven! Dit is de eerste uitgave van een reeks reisgidsen die je meeneemt naar de mooiste plekken op de wereld. Deze gids is geschreven en wordt uitgegeven door Iris Poolman en Odette van Wageningen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iris Poolman, Odette van Wageningen
Uitgever
Van Wageningen
ISBN
9789082040203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Beschrijving

The Musthave Ibiza reisgids is uit!

Come in we're open Ibiza geeft je 'a taste of the island' met de leukste winkels, stranden, eet- en slaapadressen. Het is een musthave voor de perfecte vakantie. Een paar highlights:

meer dan 75 bijzondere en unieke adressen
overzichtelijk ingedeeld met kleuren per gebied
elke activiteit is snel te herkennen aan de gehanteerde symbolen
prachtige foto's en illustraties
speciale aandacht voor nabijgelegen eiland Formentera

Met deze gids stel je makkelijk je ideale dagje(s) op Ibiza en Formentera samen. Ontbijten in dat rustige dorpje, voeten in het zand bij de leukste strandtent,
'some retailtherapy', eten in een verlichte boomgaard en tot rust komen in een hemelbed! Come in we're open IBIZA staat er boordevol mee.

Met Come in were open Ibiza geniet je voor en nog lang na je reis.
Ook leuk om cadeau te geven!

Dit is de eerste uitgave van een reeks reisgidsen die je meeneemt naar de mooiste plekken op de wereld. Deze gids is geschreven en wordt uitgegeven door Iris Poolman en Odette van Wageningen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iris Poolman, Odette van Wageningen
Uitgever
Van Wageningen
ISBN
9789082040203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134