Chili & Paaseiland Nederlandse editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Cambium, Uitgeverij

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chili lijkt ‘gevangen’ te liggen tussen de Grote Oceaan en het machtige Andesgebergte. Sinds het herstel van de democratie kunnen reizigers volop genieten van het fraaie landschap en de gastvrijheid van de bevolking. De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de veelbewogen geschiedenis en karakteristieken zoals 'De Mapuches', 'De keuken van Chili', 'Wijn uit Chili' en 'Actieve vakanties'. Vervolgens neemt deze gids u mee van de hoofdstad Santiago naar de weelderige bosgebieden en de droogste woestijn ter wereld. Van de spectaculaire gletsjers en fjorden naar de 'ring van vuur' langs de kust met meer dan 2000 vulkanen. Van de beroemde kopermijnen naar precolombiaanse ruïnes, en van de wijngaarden naar de groene Centrale Vallei. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met speciale themapagina's over onder andere 'Chilote-magie', 'rodeo', 'De verloren stammen', 'Spookstadjes' en 'De Atacamawoestijn'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' vind je alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Chili is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551633
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

Chili lijkt ‘gevangen’ te liggen tussen de Grote Oceaan en het machtige Andesgebergte. Sinds het herstel van de democratie kunnen reizigers volop genieten van het fraaie landschap en de gastvrijheid van de bevolking.

De auteurs en fotografen laten je op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de veelbewogen geschiedenis en karakteristieken zoals 'De Mapuches', 'De keuken van Chili', 'Wijn uit Chili' en 'Actieve vakanties'. Vervolgens neemt deze gids u mee van de hoofdstad Santiago naar de weelderige bosgebieden en de droogste woestijn ter wereld. Van de spectaculaire gletsjers en fjorden naar de 'ring van vuur' langs de kust met meer dan 2000 vulkanen. Van de beroemde kopermijnen naar precolombiaanse ruïnes, en van de wijngaarden naar de groene Centrale Vallei.
Deze hoofdstukken worden afgewisseld met speciale themapagina's over onder andere 'Chilote-magie', 'rodeo', 'De verloren stammen', 'Spookstadjes' en 'De Atacamawoestijn'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vind je alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Chili is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551633
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350