Prijs | € 29,95 |
Uitverkocht
Hardback | December 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Specificaties
- Auteur
- Joanna Farrow
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789043912686
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- December 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Joanna Farrow
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789043912686
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- December 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256