Capitool onverwacht Nederland

meer dan 500 verrassende plekken

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Capitool

Hardback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de verrassende kant van Nederland Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft. Het onverwachte van deze uitgave van Capitool Reisgidsen is dat juist de minder bekende toeristische attracties, evenementen en plaatsen aan bod komen. Deze alternatieven voor de bekende highlights als bijvoorbeeld de Zaanse Schans of het Rijksmuseum zijn minstens zo mooi. De Capitool Reisgids Onverwacht Nederland heeft 9 themahoofdstukken: Natuur & Groen, Water, Sport & Activiteiten, Steden & Dorpen, Kust, Festivals & Tradities, Architectuur & Monumenten, Kunst & Cultuur en Historische bezienswaardigheden. In totaal vind je ruim 500 bijzondere bestemmingen in eigen land!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bartho Hendriksen
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000325382
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Ontdek de verrassende kant van Nederland

Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft. Het onverwachte van deze uitgave van Capitool Reisgidsen is dat juist de minder bekende toeristische attracties, evenementen en plaatsen aan bod komen. Deze alternatieven voor de bekende highlights als bijvoorbeeld de Zaanse Schans of het Rijksmuseum zijn minstens zo mooi.

De Capitool Reisgids Onverwacht Nederland heeft 9 themahoofdstukken: Natuur & Groen, Water, Sport & Activiteiten, Steden & Dorpen, Kust, Festivals & Tradities, Architectuur & Monumenten, Kunst & Cultuur en Historische bezienswaardigheden. In totaal vind je ruim 500 bijzondere bestemmingen in eigen land!

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bartho Hendriksen
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000325382
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240