Capitool Mini New York

reisgids

Prijs € 7,99

Uitverkocht

Van Reemst

Paperback | Januari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een reisgids die haar naam eer aandoet. De gids heeft een formaat van 7 bij 15 centimeter en past perfect in de borst- of broekzak. Deze serie reisgidsen behandelen per deel de highlights van een stad in woord én beeld. De Mini Capitools bieden wat je van een volwassen reisgids mag verwachten, maar dan in een handzaam formaat dat je moeiteloos in binnen- of achterzak steekt. De grootste verrassing is het formaat van de uitvouwkaart die achter in de gids te vinden is. Verrassend royaal, extreem duidelijk en overzichtelijk. Zo is Mini Capitool weliswaar lekker klein en handzaam, maar ook een gids die je de bestemming laat zien zoals alleen Capitool dat kan. De uitklapkaart bevat niet alleen een stratenregister maar ook een overzicht van het openbaar vervoer in die stad en een metrokaart. De Mini Capitool laat in 80 of 96 pagina’s de hoogtepunten van de stad zien met handige kleurcodes per wijk. Achter in de gids vind je nog algemene uitdrukkingen die van pas komen bij het winkelen, uit eten gaan of het bezichtigen van de stad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789041027054
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Een reisgids die haar naam eer aandoet. De gids heeft een formaat van 7 bij 15 centimeter en past perfect in de borst- of broekzak. Deze serie reisgidsen behandelen per deel de highlights van een stad in woord én beeld. De Mini Capitools bieden wat je van een volwassen reisgids mag verwachten, maar dan in een handzaam formaat dat je moeiteloos in binnen- of achterzak steekt. De grootste verrassing is het formaat van de uitvouwkaart die achter in de gids te vinden is. Verrassend royaal, extreem duidelijk en overzichtelijk. Zo is Mini Capitool weliswaar lekker klein en handzaam, maar ook een gids die je de bestemming laat zien zoals alleen Capitool dat kan.

De uitklapkaart bevat niet alleen een stratenregister maar ook een overzicht van het openbaar vervoer in die stad en een metrokaart. De Mini Capitool laat in 80 of 96 pagina’s de hoogtepunten van de stad zien met handige kleurcodes per wijk. Achter in de gids vind je nog algemene uitdrukkingen die van pas komen bij het winkelen, uit eten gaan of het bezichtigen van de stad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789041027054
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96