Canary Islands - Lanzarote and Fuerteventura vol 1

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 1 van een serie Crossbill Guides over de Canarische eilanden. Deze reisgids beschrijft natuur en landschap van de twee Oostelijke Canarische eilanden Lanzarote en Fuerteventura.Met hun unieke eilandnatuur en -geologie en kleurrijke onderwaterwereld zijn het aantrekkelijke gebieden voor natuurreizigers en vogelaars. Anders dan de andere Kanarische eilanden hebben Lanzarote en Fuerteventura een indrukwekkend woestijnlandschap waar bijzondere planten en vogels als kraagtrappen en renvogels leven.De gids geeft gedetailleerde routebeschrijvingen (9 stuks) en een groot aantal sites en waarnemingstips. Beschrijft de beste plekken voor natuurwandelingen, vogels kijken, het vinden van vlinders, libellen en bloemen, geologische sites en snorkelplekken, en sites waar de unieke evolutionaire processen van eilanden zichtbaar zijn.- de enige reisgids die flora & fauna beschrijft- wandelroutes, waarnemings- en observatietips- achtergrondinformatie over landschap, ecologie en cultuurhistorieDeze gids maakt deel uit van de serie Crossbill Guides. Engelstalige uitgave. Natuur, Europa, natuurgids, reisgids, wandelgids, natuurparken, flora, fauna, landschap, cultuurhistorie, wildernis, travel guide, nature guide, wildlife, Europe

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers, Kees Woutersen
Uitgever
Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789491648045
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Deel 1 van een serie Crossbill Guides over de Canarische eilanden. Deze reisgids beschrijft natuur en landschap van de twee Oostelijke Canarische eilanden Lanzarote en Fuerteventura.

Met hun unieke eilandnatuur en -geologie en kleurrijke onderwaterwereld zijn het aantrekkelijke gebieden voor natuurreizigers en vogelaars. Anders dan de andere Kanarische eilanden hebben Lanzarote en Fuerteventura een indrukwekkend woestijnlandschap waar bijzondere planten en vogels als kraagtrappen en renvogels leven.

De gids geeft gedetailleerde routebeschrijvingen (9 stuks) en een groot aantal sites en waarnemingstips. Beschrijft de beste plekken voor natuurwandelingen, vogels kijken, het vinden van vlinders, libellen en bloemen, geologische sites en snorkelplekken, en sites waar de unieke evolutionaire processen van eilanden zichtbaar zijn.

- de enige reisgids die flora & fauna beschrijft
- wandelroutes, waarnemings- en observatietips
- achtergrondinformatie over landschap, ecologie en cultuurhistorie

Deze gids maakt deel uit van de serie Crossbill Guides. Engelstalige uitgave. Natuur, Europa, natuurgids, reisgids, wandelgids, natuurparken, flora, fauna, landschap, cultuurhistorie, wildernis, travel guide, nature guide, wildlife, Europe

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers, Kees Woutersen
Uitgever
Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789491648045
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
176