Canada

Quebec - New Brunswick - Prince Edward Island - Nova Scotia - Newfoundland and Labrador

Prijs € 28,95

Uitverkocht

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het oosten van Canada vormt ongeveer een kwart van heel Canada, een land dat op Rusland na het grootste van de wereld is. Het kenmerkt zich door een uitgestrekte natuur die rust uitstraalt, oeroude bergen, meteorietenkraters, omhooggekomen aardkorst, grote steden met wolkenkrabbers, pioniersdorpen, reservaten van First Nations, Inuit-dorpen, steenkoolmijnen en duizenden jaren historie. Verder is het niet denkbeeldig dat je tijdens je reis beren, wolven, elanden, kariboes en walvissen te zien krijgt. De winters zijn koud, maar spectaculair en zeer verfrissend. De vele winterfestivals die dan worden gehouden zijn beslist een bezoek waard. Maar Canada heeft ook hete zomers en de lente en herfst kunnen zeer aangenaam zijn, zodat je aan de duizenden goudgele stranden kunt zonnebaden. Een fantastisch land dus om doorheen te trekken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. de Lange
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917467
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528

Beschrijving

Het oosten van Canada vormt ongeveer een kwart van heel Canada, een land dat op Rusland na het grootste van de wereld is. Het kenmerkt zich door een uitgestrekte natuur die rust uitstraalt, oeroude bergen, meteorietenkraters, omhooggekomen aardkorst, grote steden met wolkenkrabbers, pioniersdorpen,
reservaten van First Nations, Inuit-dorpen, steenkoolmijnen en duizenden jaren historie. Verder is het niet denkbeeldig dat je tijdens je reis beren, wolven, elanden, kariboes en walvissen te zien krijgt. De winters zijn koud, maar spectaculair en zeer verfrissend. De vele winterfestivals die dan worden gehouden zijn beslist een bezoek waard. Maar Canada heeft ook hete zomers en de lente en herfst kunnen zeer aangenaam zijn, zodat je aan de duizenden goudgele stranden kunt zonnebaden. Een fantastisch land dus om doorheen te trekken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. de Lange
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038917467
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528