Campings onderweg 2010

met 411 campings en 312 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa

Prijs € 8,50

Uitverkocht

ANWB Media

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

448 Campings en 288 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa. Deze gids is handig als je op weg naar je vakantiebestemming dicht bij de doorgaande route wilt overnachten. Het merendeel van de campings en de camperplaatsen is voorzien van een GPS-code, dus nog gemakkelijker te vinden. Nu ook met Nederlandse campings. - Campings in Groot-Brittannië, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Kroatië. Camperplaatsen in België, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Routebeschrijving vanaf de snelweg. Met losse routekaart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018030308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

448 Campings en 288 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa. Deze gids is handig als je op weg naar je vakantiebestemming dicht bij de doorgaande route wilt overnachten. Het merendeel van de campings en de camperplaatsen is voorzien van een GPS-code, dus nog gemakkelijker te vinden. Nu ook met Nederlandse campings.

- Campings in Groot-Brittannië, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Kroatië. Camperplaatsen in België, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Routebeschrijving vanaf de snelweg. Met losse routekaart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018030308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96