Camper reisdagboek

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Elmar B.V., Uitgeverij

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Houd de herinnering aan de camperreis levend! Met een camper heb je de ultieme vrijheid voor een onvergetelijke vakantie. Of je nou 2 weken of 2 maanden onderweg bent, het Camper Reisdagboek zorgt ervoor de herinneringen nooit verdwijnen. Dit dagboek is gemaakt in samenwerking met de De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC); dé autoriteit op het gebied van campers en camperreizen in Nederland. Met checklists, weekplanners, omrekentabellen, tijdzone overzicht en voldoende ruimte om je belevenissen op te schrijven. Het handige insteekvak zorgt ervoor dat alle papieren en tickets goed zijn opgeborgen. Leuk en handig voor op het dashboard!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038922256
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Houd de herinnering aan de camperreis levend!
Met een camper heb je de ultieme vrijheid voor een onvergetelijke vakantie. Of je nou 2 weken of 2 maanden onderweg bent, het Camper Reisdagboek zorgt ervoor de herinneringen nooit verdwijnen.

Dit dagboek is gemaakt in samenwerking met de De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC); dé autoriteit op het gebied van campers en camperreizen in Nederland.

Met checklists, weekplanners, omrekentabellen, tijdzone overzicht en voldoende ruimte om je belevenissen op te schrijven. Het handige insteekvak zorgt ervoor dat alle papieren en tickets goed zijn opgeborgen.

Leuk en handig voor op het dashboard!

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038922256
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig