ACSI Campinggids Europa 2014

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

ACSI Publishing BV

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de ACSI Campinggids Europa heeft u het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van campings in Europa. De gids bevat uitgebreide informatie van maar liefst 8.500 campings. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg! Van elke camping vindt u onder andere informatie van alle voorzieningen, de richtprijzen, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspecties. De gids is erg gemakkelijk in het gebruik. Via het eenvoudige zoeksysteem, met overzichtelijke land- en regiokaarten, vindt u eenvoudig uw camping. Een duidelijke gebruiksaanwijzing verklaart de gebruikte symbolen en icoontjes bij elke camping. Inclusief de CampingCard ACSI t.w.v. 14,95! Met deze kortingskaart overnacht u voor 12, 14, 16 of 18 per nacht in het laagseizoen op 2.739 campings in Europa. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. USP's: -8.500 Europese campings in 30 landen -Jaarlijks geïnspecteerd door ACSI-inspecteurs -Inspectie aan de hand van ruim 200 voorzieningen en vele andere aandachtspunten -Betrouwbare, objectieve en actuele campinginformatie -Gratis kortingskaart (CC logo) CampingCard ACSI voor het laagseizoen t.w.v. 14,95 -Eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten -GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping -Inclusief kaart met doorreiscampings -Inclusief Match2Camp; uw campingkeus op maat

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ACSI Publishing BV
ISBN
9789079756698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de ACSI Campinggids Europa heeft u het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van campings in Europa. De gids bevat uitgebreide informatie van maar liefst 8.500 campings. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg!

Van elke camping vindt u onder andere informatie van alle voorzieningen, de richtprijzen, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspecties.

De gids is erg gemakkelijk in het gebruik. Via het eenvoudige zoeksysteem, met overzichtelijke land- en regiokaarten, vindt u eenvoudig uw camping. Een duidelijke gebruiksaanwijzing verklaart de gebruikte symbolen en icoontjes bij elke camping.

Inclusief de CampingCard ACSI t.w.v. 14,95! Met deze kortingskaart overnacht u voor
12, 14, 16 of 18 per nacht in het laagseizoen op 2.739 campings in Europa. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%.

USP's:
-8.500 Europese campings in 30 landen
-Jaarlijks geïnspecteerd door ACSI-inspecteurs
-Inspectie aan de hand van ruim 200 voorzieningen en vele andere aandachtspunten
-Betrouwbare, objectieve en actuele campinginformatie
-Gratis kortingskaart (CC logo) CampingCard ACSI voor het laagseizoen t.w.v. 14,95
-Eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten
-GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping
-Inclusief kaart met doorreiscampings
-Inclusief Match2Camp; uw campingkeus op maat

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ACSI Publishing BV
ISBN
9789079756698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig