Beautiful Naxos

sprankelend reisboek met veel tips

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Louise, Uitgeverij

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beautiful Naxos is een sprankelend reisverslag van een reisleidster in Griekenland over de Cycladen en het eiland Naxos in het bijzonder.Julia is ver van huis en gaat het avontuur aan. Ze houdt contact met het thuisfront door middel van briefwisseling. Olijke ontmoetingen, bijzondere ervaringen en hilarische belevenissen worden op vrolijke wijze beschreven. Het boek staat vol tips en trics, routes en plattegrondjes van Mykonos en Naxos. En natuurlijk ontbreekt een opsomming van de leukste eettentjes, gezelligste barretjes en hipste strandtentjes ook niet.Paula Huizenga vertelt zonder schroom over haar belevenissen, gevoelens en denkwereld. Het boek is een 'Must Have' voor reizigers die naar Griekenland op vakantie gaan en een bezoek brengen aan Mykonos en Naxos, maar ook voor iedereen die gewoon een heerlijk verhaal wil lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paula Huizenga
Uitgever
Louise, Uitgeverij
ISBN
9789491536168
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Beschrijving

Beautiful Naxos is een sprankelend reisverslag van een reisleidster in Griekenland over de Cycladen en het eiland Naxos in het bijzonder.

Julia is ver van huis en gaat het avontuur aan. Ze houdt contact met het thuisfront door middel van briefwisseling. Olijke ontmoetingen, bijzondere ervaringen en hilarische belevenissen worden op vrolijke wijze beschreven.
Het boek staat vol tips en trics, routes en plattegrondjes van Mykonos en Naxos. En natuurlijk ontbreekt een opsomming van de leukste eettentjes, gezelligste barretjes en hipste strandtentjes ook niet.

Paula Huizenga vertelt zonder schroom over haar belevenissen, gevoelens en denkwereld. Het boek is een 'Must Have' voor reizigers die naar Griekenland op vakantie gaan en een bezoek brengen aan Mykonos en Naxos, maar ook voor iedereen die gewoon een heerlijk verhaal wil lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paula Huizenga
Uitgever
Louise, Uitgeverij
ISBN
9789491536168
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172