Arabisch stap voor stap 2

Prijs € 38,50

Uitverkocht

EDG Thuiswinkel ( Uitgeverij)

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is deel 2 van de leergang Arabisch Stap voor Stap die in opdracht van het ministerie van OCW is ontwikkeld voor het vmbo. De leergang is echter ook zeer geschikt voor het aanleren van het Arabisch door beginners binnen andere onderwijsgeledingen (havo, vwo, volksuniversiteiten, et cetera). De leergang Arabisch Stap voor Stap bestaat uit vier delen. De inhoud van de vier delen: deel 1 richt zich op het technisch leren lezen en schrijven, deel 2 breidt deze vaardigheden uit, maar besteedt ook aandacht aan luister- en spreekvaardigheid, deel 3 stelt gespreksvaardigheid centraal, en deel 4 de leesvaardigheid. Elk deel bestaat uit een tekstboek, een werkboek, een cd-rom. Het Arabisch wordt gesproken door ongeveer 300 miljoen mensen in de Arabische wereld en Europa. Het is de officiële taal van 21 landen en één van de officiële talen in de Verenigde Naties. Als je op vakantie gaat in één van deze landen, is het handig kennis van de taal te hebben om contact met mensen te kunnen maken. Alle leeftijden in het voortgezet onderwijs kunnen het vak Arabisch - mits de school het aanbiedt - kiezen als een volwaardige moderne vreemde taal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fadil Azzarouali
Uitgever
EDG Thuiswinkel ( Uitgeverij)
ISBN
9789065085924
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Dit is deel 2 van de leergang Arabisch Stap voor Stap die in opdracht van het ministerie van OCW is ontwikkeld voor het vmbo.

De leergang is echter ook zeer geschikt voor het aanleren van het Arabisch door beginners binnen andere onderwijsgeledingen (havo, vwo, volksuniversiteiten, et cetera).

De leergang Arabisch Stap voor Stap bestaat uit vier delen.

De inhoud van de vier delen:

deel 1 richt zich op het technisch leren lezen en schrijven,
deel 2 breidt deze vaardigheden uit, maar besteedt ook aandacht aan luister- en spreekvaardigheid,
deel 3 stelt gespreksvaardigheid centraal, en
deel 4 de leesvaardigheid.

Elk deel bestaat uit een tekstboek, een werkboek, een cd-rom.

Het Arabisch wordt gesproken door ongeveer 300 miljoen mensen in de Arabische wereld en Europa. Het is de officiële taal van 21 landen en één van de officiële talen in de Verenigde Naties.
Als je op vakantie gaat in één van deze landen, is het handig kennis van de taal te hebben om contact met mensen te kunnen maken.

Alle leeftijden in het voortgezet onderwijs kunnen het vak Arabisch - mits de school het aanbiedt - kiezen als een volwaardige moderne vreemde taal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fadil Azzarouali
Uitgever
EDG Thuiswinkel ( Uitgeverij)
ISBN
9789065085924
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220