ANWB wereldreidgids Marokko

Prijs € 25,95

Uitverkocht

ANWB

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reisgids Marokko voor de reiziger die buiten de gebaande paden van Marokko wil komen. De Wereldreisgids Marokko is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die wil verdwalen in de medina van Marrakech, wandelen in de prachtige Koningssteden, opkijken tegen de Hoge Atlas met de onherbergzame Sahara in de rug en wil luieren op de wonderschone zandstranden. Marokko biedt voor ieder wat wils. Behalve praktische informatie over adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, winkelen en bus- en treinverbindingen, vindt u hierin ook de achtergronden van land en volk, tal van hoogtepunten, originele tips en schitterende routes.Dankzij de overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas achterin is deze gids een perfecte reisgezel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036713
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Reisgids Marokko voor de reiziger die buiten de gebaande paden van Marokko wil komen.

De Wereldreisgids Marokko is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die wil verdwalen in de medina van Marrakech, wandelen in de prachtige Koningssteden, opkijken tegen de Hoge Atlas met de onherbergzame Sahara in de rug en wil luieren op de wonderschone zandstranden. Marokko biedt voor ieder wat wils.

Behalve praktische informatie over adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, winkelen en bus- en treinverbindingen, vindt u hierin ook de achtergronden van land en volk, tal van hoogtepunten, originele tips en schitterende routes.

Dankzij de overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas achterin is deze gids een perfecte reisgezel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036713
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424