ANWB topografische kaart 12. Utrecht oost/Betuwe

Prijs € 9,95

Uitverkocht

ANWB Media

Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ANWB Topografische kaart heeft een schaal van 1:50.000 (1 centimeter op de kaart is 500 meter) en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van de werkelijkheid. De kaart is uitstekend geschikt voor fietsers, wandelaars en andere gebruikers. - Alle belangrijke gegevens (bijvoorbeeld wegen, waterlopen, fietstunnels, dijken, veerponten, hoogteverschillen, spoorlijnen, kastelen en kerken) staan op de kaart aangeven. Ook staan alle fietspaden buiten de bebouwde kom en de ANWB-paddenstoelen met nummers erop. - Aan de hand van de kleuren op de kaart kunt u zien of u door bos langs weilanden of over heidevelden gaat. - Aan de verschillende kleuren van de wegen kunt u zien of het om drukke, regionale, plaatselijke of onverharde wegen gaat. - Speciaal voor GPS-gebruikers staan de coördinaten van het RD-stelsel langs de randen van de kaart vermeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018028763
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De ANWB Topografische kaart heeft een schaal van 1:50.000 (1 centimeter op de kaart is 500 meter) en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van de werkelijkheid. De kaart is uitstekend geschikt voor fietsers, wandelaars en andere gebruikers.

- Alle belangrijke gegevens (bijvoorbeeld wegen, waterlopen, fietstunnels, dijken, veerponten, hoogteverschillen, spoorlijnen, kastelen en kerken) staan op de kaart aangeven. Ook staan alle fietspaden buiten de bebouwde kom en de ANWB-paddenstoelen met nummers erop.
- Aan de hand van de kleuren op de kaart kunt u zien of u door bos langs weilanden of over heidevelden gaat.
- Aan de verschillende kleuren van de wegen kunt u zien of het om drukke, regionale, plaatselijke of onverharde wegen gaat.
- Speciaal voor GPS-gebruikers staan de coördinaten van het RD-stelsel langs de randen van de kaart vermeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018028763
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig