ANWB Taalgids Tsjechisch

Prijs € 2,50

Uitverkocht

ANWB

Paperback | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho- Slowakije. In de republiek Slowakije spreekt men Slowaaks, dat zo nauw verwant is aan het Tsjechisch dat beide volken elkaar met wat moeite kunnen verstaan. U kunt deze taalgids dus ook in Slowakije gebruiken.” Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 ANWB Taalgidsen verkrijgbaar. Als beste getest in de laatste Consumentenbondtest!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018029753
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

"Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho- Slowakije. In de republiek Slowakije spreekt men Slowaaks, dat zo nauw verwant is aan het Tsjechisch dat beide volken elkaar met wat moeite kunnen verstaan. U kunt deze taalgids dus ook in Slowakije gebruiken.”

Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen.
Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

Er zijn 15 ANWB Taalgidsen verkrijgbaar. Als beste getest in de laatste Consumentenbondtest!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018029753
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256