ANWB ontdek Zuidwest Engeland

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

ANWB

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwste ANWB reisgids voor individuele reizigers. Tips voor genieten en actief bezig zijn, rondwandelingen en excursies. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regioBehalve een overzicht van handige internetsites, informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, festivals en evenementen, plattegronden, rondwandelingen en excursies neemt deze ANWB reisgids Ontdek Cornwall, Zuidwest-Engeland u o.a. mee op ontdekkingsreis door dit gebied aan de hand van 10 hoogtepunten: Bath in de 18e eeuw, Stourhead, de Engelse landschapstuin, Glastonbury, heilige plaatsen, Lyme Bay, geologie om aan te raken, Met Thomas Hardy in Wessex, In de voetsporen van Agatha Christie, Saltram House, het verfijnde leven op het platteland, Met dominee Hawker in Morwenstow, St. Ives en de moderne kunst, Magisch Penwith, getuigenissen van het verleden.Inclusief een grote uitneembare kaart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Juling
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De nieuwste ANWB reisgids voor individuele reizigers. Tips voor genieten en actief bezig zijn, rondwandelingen en excursies. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio
Behalve een overzicht van handige internetsites, informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, festivals en evenementen, plattegronden, rondwandelingen en excursies neemt deze ANWB reisgids Ontdek Cornwall, Zuidwest-Engeland u o.a. mee op ontdekkingsreis door dit gebied aan de hand van 10 hoogtepunten: Bath in de 18e eeuw, Stourhead, de Engelse landschapstuin, Glastonbury, heilige plaatsen, Lyme Bay, geologie om aan te raken, Met Thomas Hardy in Wessex, In de voetsporen van Agatha Christie, Saltram House, het verfijnde leven op het platteland, Met dominee Hawker in Morwenstow, St. Ives en de moderne kunst, Magisch Penwith, getuigenissen van het verleden.
Inclusief een grote uitneembare kaart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Juling
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288