ANWB Goud Noorwegen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

ANWB

Hardback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dè gids voor cultuurliefhebbers. ANWB Goud Noorwegen besteed veel aandacht aan landschap, kunst & cultuur. Handig is de grote losse kaart! Noorwegen staat bekend om zijn fabelachtige natuurschoon. Het land heeft machtige fjorden en prachtige watervallen. Deze reisgids Noorwegen bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de reisgids Noorwegen vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud Noorwegen op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ger Meesters, Hans Hoogendoorn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018031176
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Beschrijving

Dè gids voor cultuurliefhebbers. ANWB Goud Noorwegen besteed veel aandacht aan landschap, kunst & cultuur. Handig is de grote losse kaart!

Noorwegen staat bekend om zijn fabelachtige natuurschoon. Het land heeft machtige fjorden en prachtige watervallen. Deze reisgids Noorwegen bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids.

Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de reisgids Noorwegen vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud Noorwegen op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ger Meesters, Hans Hoogendoorn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018031176
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406