ANWB Extra Umbrie

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

ANWB

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ANWB Extra reisgids Umbrië - ItaliëOntdek Umbrië met de compacte reisgids ANWB Extra Umbrië! Umbrië is het ruige broertje van Toscane. In het groene hart van Italië, land van boeren en jagers. Maar ook van heiligen en in bruine pijen gehulde monniken. Hier kom je nog tal van oude Italiaanse gebruiken tegen zoals pasta-makende oma's of edelsmeedkunst. De ANWB Extra reisgids Umbrië biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Beklim de berg Corsa dei Ceri, bezoek de middeleeuwse stad Spello of zoek verkoeling bij de watervallen van Cascata delle Marmore. Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036683
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

ANWB Extra reisgids Umbrië - Italië
Ontdek Umbrië met de compacte reisgids ANWB Extra Umbrië!
Umbrië is het ruige broertje van Toscane. In het groene hart van Italië, land van boeren en jagers. Maar ook van heiligen en in bruine pijen gehulde monniken. Hier kom je nog tal van oude Italiaanse gebruiken tegen zoals pasta-makende oma's of edelsmeedkunst. De ANWB Extra reisgids Umbrië biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Beklim de berg Corsa dei Ceri, bezoek de middeleeuwse stad Spello of zoek verkoeling bij de watervallen van Cascata delle Marmore.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018036683
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128