ANWB Extra Mallorca

Prijs € 10,95

Tijdelijk niet beschikbaar

ANWB

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de ANWB Extra reisgids Mallorca heeft u een handzame reisgezel. “Geniet van een luie zomeravond aan de haven waar de vissersbootjes zachtjes liggen te dobberen, wandel langs de kilometerslange zandstranden en afgelegen baaien of overnacht in een van de oude finca’s op het zonne-eiland Mallorca.” In de reisgids Mallorca staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Mallorca een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Mallorca.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gabriela Kunze
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018032296
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Met de ANWB Extra reisgids Mallorca heeft u een handzame reisgezel. “Geniet van een luie zomeravond aan de haven waar de vissersbootjes zachtjes liggen te dobberen, wandel langs de kilometerslange zandstranden en afgelegen baaien of overnacht in een van de oude finca’s op het zonne-eiland Mallorca.”

In de reisgids Mallorca staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Mallorca een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden.

De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Mallorca.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gabriela Kunze
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018032296
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128