ANWB Extra Italiaanse riviera

Prijs € 10,95

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

ANWB

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé compacte reisgids Italiaanse Rivièra met handige uitneembare kaart. Met de ANWB Extra reisgids Italiaanse Rivièra heeft u een handzame reisgezel. In het begin van de 19e eeuw werd de Italiaanse Rivièra al bezocht door reizigers, die een vakantie in het zuiden konden betalen. De Alpen en de Apennijnen beschermen de kust tegen noorden- en oostenwinden, waardoor het er nooit erg koud wordt. De gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 8 en 10°C. U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. In deze reisgids Italiaanse Rivièra vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Georg Henke, Christoph Henning
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018033651
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dé compacte reisgids Italiaanse Rivièra met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Italiaanse Rivièra heeft u een handzame reisgezel.

In het begin van de 19e eeuw werd de Italiaanse Rivièra al bezocht door reizigers, die een vakantie in het zuiden konden betalen. De Alpen en de Apennijnen beschermen de kust tegen noorden- en oostenwinden, waardoor het er nooit erg koud wordt. De gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 8 en 10°C.

U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

In deze reisgids Italiaanse Rivièra vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Georg Henke, Christoph Henning
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018033651
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128