ANWB Extra Dolomieten

Prijs € 10,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

ANWB

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé compacte reisgids Dolomieten met handige uitneembare kaart. Met de ANWB Extra reisgids Dolomieten heeft u een handzame reisgezel. Omdat deze bergregio zich internationaal presenteert onder de naam Zuid-Tirol, is voor deze reisgids Zuid-Tirol als uitgangspunt genomen, waardoor ook de regio Vinschgau, die niet tot de Dolomieten behoort, aan de orde komt. U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. In deze reisgids Dolomieten vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Dolomieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Reinhard Kuntzke
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018035822
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dé compacte reisgids Dolomieten met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Dolomieten heeft u een handzame reisgezel.

Omdat deze bergregio zich internationaal presenteert onder de naam Zuid-Tirol, is voor deze reisgids Zuid-Tirol als uitgangspunt genomen, waardoor ook de regio Vinschgau, die niet tot de Dolomieten behoort, aan de orde komt.

U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

In deze reisgids Dolomieten vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Dolomieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Reinhard Kuntzke
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018035822
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128