ANWB Extra Brussel

Prijs € 10,95

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

ANWB

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de ANWB Extra reisgids Brussel heeft u een handzame reisgezel. "Geniet van een diner bij een van de visrestaurants aan de Baksteenkaai, bezoek de vlooienmarkt op het Vossenplein of ga naar Manneken pis, Brussels grootste attractie. " In de reisgids Brussel staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Brussel een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Brussel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margareta Graf
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018032197
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Met de ANWB Extra reisgids Brussel heeft u een handzame reisgezel. "Geniet van een diner bij een van de visrestaurants aan de Baksteenkaai, bezoek de vlooienmarkt op het Vossenplein of ga naar Manneken pis, Brussels grootste attractie. "

In de reisgids Brussel staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Brussel een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Brussel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margareta Graf
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018032197
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128