ANWB Extra Adriatische kust

Prijs € 10,95

Tijdelijk niet beschikbaar

ANWB

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé compacte reisgids Adriatische kust met handige uitneembare kaart. Met de ANWB Extra reisgids Adriatische kust heeft u een handzame reisgezel. Naast zon, zee en strand biedt de Adriatische kust een keur aan cultuur in de vorm van diverse festivals, zoals het Filmfestival van Venetië en het Rossini Operafestival in Pesaro. U vindt in deze reisgids Adriatische kust actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. In deze reisgids Adriatische kust vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Adriatische kust.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annette Krus-Bonazza
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018033545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dé compacte reisgids Adriatische kust met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Adriatische kust heeft u een handzame reisgezel.

Naast zon, zee en strand biedt de Adriatische kust een keur aan cultuur in de vorm van diverse festivals, zoals het Filmfestival van Venetië en het Rossini Operafestival in Pesaro.

U vindt in deze reisgids Adriatische kust actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

In deze reisgids Adriatische kust vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Adriatische kust.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annette Krus-Bonazza
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018033545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128