Andalusie en Costa del Sol

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Capitool

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden, in Andalusië vind je het allemaal. Moors Granada, het Alhambracomplex, is het best bewaarde middeleeuwse paleis van de wereld en een erg populair monument in Spanje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Kennedy
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000306121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Voor elk wat wils
Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden, in Andalusië vind je het allemaal. Moors Granada, het Alhambracomplex, is het best bewaarde middeleeuwse paleis van de wereld en een erg populair monument in Spanje. De Costa del Sol is een beroemde streek van stranden en voormalige vissersdorpen. Hier kun je genieten van zon, warm en schoon water en stranden.

Andalusië & Costa del Sol Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze veelzijdige streek te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stranden, de indrukwekkendste kerken of de leukste buitenactiviteiten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Andalusië een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips als de beste souvenirwinkels en avonturen in de natuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Kennedy
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000306121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160