Amsterdam stads- en wandelgids

stads- en wandelgids

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Klapwijk & Keijsers

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Amsterdam Stads- en Wandelgids is uniek in zijn soort. Dit is de enige reisgids over Amsterdam die door Amsterdammers geschreven is.Naast alle informatie over Amsterdam bevat de gids ook tien uitgebreide wandelingen door de mooiste buurten van de stad. Het boek behandelt meer dan 1100 panden en is rijk geïllustreerd met kleurenfoto's.Met de Amsterdam Stads- en Wandelgids kan de bezoeker op een ontspannen wijze kennis maken met Amsterdam. De wandelingen gaan door drukke winkelstraten en door rustige straatjes en steegjes. Langs monumentale panden en wereldberoemde musea. Over idyllische grachten en door levendige parken. Van iedere wandeling is een duidelijk kaart met ingetekende route opgenomen. Op de uitklapbare omslag staat een centrumkaart en een openbaar vervoer trajectkaart.Amsterdam Stads- en Wandelgids is een gids voor wie meer wil dan een doorsnee reisgids.Zie ook de website www.amsterdamstadsenwandelgids.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Bergen, Irma Clement
Uitgever
Klapwijk & Keijsers
ISBN
9789490217426
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
270

Beschrijving

Amsterdam Stads- en Wandelgids is uniek in zijn soort. Dit is de enige reisgids over Amsterdam die door Amsterdammers geschreven is.

Naast alle informatie over Amsterdam bevat de gids ook tien uitgebreide wandelingen door de mooiste buurten van de stad.

Het boek behandelt meer dan 1100 panden en is rijk geïllustreerd met kleurenfoto's.Met de Amsterdam Stads- en Wandelgids kan de bezoeker op een ontspannen wijze kennis maken met Amsterdam. De wandelingen gaan door drukke winkelstraten en door rustige straatjes en steegjes. Langs monumentale panden en wereldberoemde musea. Over idyllische grachten en door levendige parken. Van iedere wandeling is een duidelijk kaart met ingetekende route opgenomen. Op de uitklapbare omslag staat een centrumkaart en een openbaar vervoer trajectkaart.

Amsterdam Stads- en Wandelgids is een gids voor wie meer wil dan een doorsnee reisgids.

Zie ook de website www.amsterdamstadsenwandelgids.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Bergen, Irma Clement
Uitgever
Klapwijk & Keijsers
ISBN
9789490217426
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
270